Ostetaan koirat / buying dogs

Koirien osto ilmoitukset / Dog purchase announcements

Hiljaisessa etsinnässä nuori tai aikuinen rekikoira.
Olemme maalla asuva perhe ja etsin vahvistusta valjakkoon koiran eläköitymisen vuoksi.
Taloudessamme siis ennestään 3 koiraa, malamuutti, sippe ja malamuuttimix. Uuden koiran tulisi tulla toimeen muiden kanssa, toiveena olisi pystyä tarhaamaan porukkana. Käytössä iso tarha. Lapsia pitää sietää, eivät kuitenkaan koirien luona ole valvomatta.
Harrastamme valjakointia ja lenkkeilyä metsissä jne. Toisinaan myös canicrossia. Oma juoksutarha on tarkoitus keväällä rakentaa. Liikuttelen koiriani 4-6krt viikossa, koiran pään pitäisi siis kestää myös rennompaa elämää. Tavoitteellista ei meillä elämä ole.
Suuri plussa olisi jos uusi ystävä kykenee juoksemaan kärjessä, vaikka kaverin kanssa. Työskentelisi valjakossa hyvin, mutta mikään pikajuna ei tarvitse olla. Myös rauhallisempi vauhti siis riittää.
Kodin voimme tarjota vasta kesästä eteenpäin, mutta mielellään tutustuisin koiraan rauhassa ja kävisin ehkä katsomassakin ennen noutoa jos välimatka sen sallii. Syksyllä suunnitteilla reissu lappiin joten myös silloin mahdollista sieltä noutaa. Oikean ystävän löytyessä voin ajella pidemmänkin matkan.
Parhaiten tavoittaa sähköpostitse: piia.korppi@gmail.com


Ilmoitus jätetty 4.1.2021